Varnost Ljubljana

Varovanje zaupajte strokovnjakom!

avtobusni prevozi

Vartour – turistična agencija organizira različne izlete in izvaja avtobusne prevoze naročnikov po njihovih željah. Lahko se pohvalimo z dolgoletnimi izkušnjami, dobrimi vozniki, ugodnimi cenami in zadovoljnimi strankami. V zadnjih letih smo uspešno izvedli ekskurzije, potovanja in počitnice. Ogledali smo si različne sejme in razstave po večjem delu Evrope ter si ogledali Slovenijo v vsej njeni lepoti.

V mesecu oktobru 2009 smo dobili nov avtobus znamke Mercedes Benz Tourino za 34 + 1 + 1 oseb. Vsi sedeži v avtobusu imajo že originalno vgrajene varnostne pasove, zato je avtobus še posebej varen in primeren tudi za prevoz otrok. Pri nakupu nam je bila najvažnejša kvaliteta in varnost avtobusa. Odlikuje ga tudi izjemna udobnost, prostorni sedeži s priročno potovalno mizico, zatemnjena velika okna, klima, TV ter avdio sistem.

Cene prevozov oblikujemo sproti, saj je le ta odvisna od števila kilometrov, cestnin, parkirnin in časa, ko je šofer z vami na poti. Radi pa bomo prilagodili program in ceno vašim željam in našim zmožnostim.

Varnost Ljubljana d.d.
PE Vartour
Ljubljanska 68, 1230 Domžale
t: 01/7216 747
f: 01/7216 745
g: 041/382 707
vartour@varnostljubljana.si

Kontaktni obrazec

Vaše ime (obvezno)

Vaš E-naslov (obvezno)

Predmet : avtobusni prevoz

Vaše sporočilo

Comments are currently closed.