Varnost Ljubljana

Varovanje zaupajte strokovnjakom!

turizem

Organiziramo in posredujemo izlete po programih ali željah strank. Za zaključene skupine organiziramo ekskurzije, potovanja, počitnice ali oglede sejmov in razstav.

Januarja 2010 smo podpisali pogodbo za trženje križarjenj – CFC center. Nudimo križarjenja po vseh morjih sveta. Naše cene so enake izhodiščnim kot jih najdete na spletni strani CFC-center. Po vaših željah pa bomo z veseljem poiskali še več in vam našli križarjenje po vaši meri. Ugodne cene križarjenja po Sredozemlju in Karibih! Posebni popusti na določenih programih za otroke do 18. leta (brezplačno križarjenje, plačilo pristaniške takse), če potujejo v kabini skupaj s starši.

Planinsko postojanko na Planini pod Golico nad Jesenicami dajemo v najem.

V osrčju Karavank, na Planini pod Golico, leži naša planinska postojanka ‘Pri Fencu’, poleg le te pa se nahaja še kompleks s tremi apartmaji in savno. 
Planinska postojanka je primerna za različna zimovanja in letovanja otrok, taborjenja, praznovanja in podobno, saj ponuja zaključenim skupinam izvrstne možnosti za preživljanje prostega časa v neokrnjeni naravi; za igro, zabavo, je odlična točka za izlete v okoliške hribe, smučanje v Kranjski gori.

Podatki o licenci za organiziranje/prodajo potovanj.

Varnost Ljubljana d.d.
PE Vartour
Ljubljanska 68, 1230 Domžale
t: 01/7216 747
f: 01/7216 745
g: 041/382 707
vartour@varnostljubljana.si

Comments are currently closed.